Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

AS Romalta odotettu päätös! – Huippumanageri jatkaa tehtävässään

Daniele De Rossi
AOP

AS Roma vahvistaa, että manageri Daniele De Rossi jatkaa tehtävässään myös kuluvan kauden jälkeen.

Daniele De Rossi, 40, nimitettiin tammikuussa Jose Mourinhon seuraajaksi vuoden 2023-24 loppuun ulottuvalla sopimuksella.

Roma on noussut De Rossin johdolla Serie A:ssa yhdeksänneltä sijalta viidenneksi seitsemän ottelun tappiottoman putken jälkeen.

Seuran omistajat Dan ja Ryan Friedkin ylistivät De Rossin myönteistä vaikutusta joukkueen pelaamiseen ja seuran ympärillä vallitsevaan ilmapiiriin.

– Tavattuamme Daniele De Rossin olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että hän jatkaa AS Roman päävalmentajana tämän kauden jälkeen ja lähitulevaisuudessa, seuran tiedotteessa kerrottiin BBC:n mukaan.

– Daniele johtaa joukkuetta kunnioituksella ja rohkeudella. Hänen voimansa ja syvään juurtunut uskonsa seuraan ovat täydellisesti linjassa Roman arvojen, kaupungin ja vertaansa vailla olevien fanien kanssa, tiedote jatkui.

Roma on edennyt De Rossin johdolla myös Eurooppa-liigan puolivälieriin. Joukkue lähtee tänään AC Milania vastaan pelattavaan otteluun hyvistä asetelmista voitettuaan ensimmäisen osan vieraissa 1-0 numeroin.

De Rossi pelasti Romassa 616 ottelua vuosina 2001-2019 ja voitti Coppa Italian kahdesti.

Italialaisseura ei kertonut De Rossin uuden sopimuksen pituudesta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A