Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Veikkausliigassa huikea kamppailu! – KuPS:n superlupaus hamuaa revanssia: “Kyllä me halutaan sieltä kolme pinnaa hakea”

Turun Veritas Stadion.
AOP

Veikkausliigassa pelataan viikonloppuna tukku mielenkiintoisia otteluita. Yksi tällainen nähdään FC Interin ja KuPS:n välillä, kun joukkueet iskevät yhteen perjantaina Turun Veritas Stadionilla.

Veikkausliiga pyörähti hiljattain käyntiin tämän kauden osalta ja takana on kaksi ottelukierrosta. Ennen viikonloppuna pelattavaa kolmatta rykäystä, sarjan kärkipaikkaa hallussaan pitää molemmat ottelunsa voittanut Gnistan.

Yksi viikonlopun kierroksen etukäteen mielenkiintoisimmista kamppailuista pelataan FC Interin ja Kuopion Palloseuran välillä. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran Liigacupin finaalissa, jolloin Inter pääsi juhlimaan pokaalia rp. kilpailun jälkeen.

Tämä on luonnollisesti jäänyt luonnollisesti jäänyt kaivelemaan kuopiolaisten mieltä.

– Kyllä me halutaan sieltä kolme pinnaa hakea ja lähteä sitä kautta rakentamaan vielä seuraaviin peleihin hyvää pohjaa ja käydä hakemassa seuraavalta vierasreissulta lisää pisteitä, KuPS:n Matias Siltanen myöntää Veikkausliigan verkkosivuilla.

KuPS aloitti veikkausliigaurakkansa tämän kauden osalta ottelulla HJK:ta vastaan ja tuloksena oli maistuva 3-1 voitto. Toisessa pelissään kuopiolaiset jäivät 2-2 tasuriin IFK Maarianhaminaa vastaan. Vaikka piste varmasti lämmittää osittain, oli Siltasen mukaan enemmänkin tarjolla.

– Olihan se pettymys. Kyllä sieltä kolmea pistettä lähdettiin hakemaan ja sitä, että saadaan myös hyvä matsi pelillisesti. Sitä ei saatu ja parannettavaa jäi paljon enemmän kuin HJK-pelistä, Siltanen tuumi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga