Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Ärsytetty Arsenal hyökkää Wolvesin kimppuun! – “Tämä on valtava ottelu”

Molineux Stadium.
AOP

Wolverhampton Wanderers ja Arsenal kohtaavat Valioliigassa lauantai-iltana.

Wolverhamptonin manageri Gary O’Neil on tehnyt ihmeitä Molineux’lla, mutta hänen joukkueensa lähtee otteluun Mikel Artetan Gunnersia vastaan vaisussa tuloskunnossa. Isännät ovat jääneet ilman voittoa neljässä edellisessä Valioliigan ottelussaan, joista kaksi on päättynyt tasapeliin ja kaksi tappioon.

Samalla Arsenal lähtee otteluun ärsytettynä, sillä joukkue on hävinnyt kaksi viimeisintä otteluaan kaikissa kilpailuissa.

Gunners kärsi 2-0 tappion Aston Villalle viime viikolla, ennen kuin he putosivat Mestarien liigasta Bayern Münchenin käsittelyssä keskiviikkona.

Valioliiga-asiantuntija Chris Sutton jakoi näkemyksensä Wolvesin ja Arsenalin välisestä ottelusta.

– Tämä on valtava ottelu Arsenalille, mutta heitä auttaa ehdottomasti, että Wolvesilla on melko kauhea putki menossa ja he ovat jääneet ilman voittoa neljässä edellisessä ottelussaan, Sutton tuumi TBR Footballin mukaan.

– Tällä viikolla on puhuttu siitä, ovatko Arsenalin mahdollisuudet menneet, mutta en usko, että näin on.

– Heiltä ehkä puuttui hieman malttia tappiossa Aston Villalle. Mutta Villalla on joitain erittäin hyviä pelaajia, kuten myös Bayern Münchenillä. Uskon kaikesta huolimatta, että Gunners löytää tavan voittaa Molineux’lla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga