Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

EM-sankarilta estettiin pääsy ManU:n harjoituksiin! – “En ole sellainen ihminen, joka ryntää median eteen”

Bastian Schweinsteiger
AOP

Myös Manchester Unitedia mittavalla urallaan edustanut Bastian Schweinsteiger kertoo, että joukkuetta takavuosina valmentanut José Mourinho esti häneltä pääsyn ykkösjoukkueen harjoituksiin.

Bastian Schweinsteiger, joka muistetaan parhaiten Bayern Münchenistä, siirtyi Manchester Unitediin vuonna 2015. Saksalainen pelasi ensimmäisellä kaudellaan kunnioitettavat 31 ottelua Luis van Gaalin alaisuudessa. Kaikki kuitenkin muuttui seuraavalla kaudella José Mourinhon otettua joukkueen valmennusvastuun.

Mies pelasi Mourinhon alaisuudessa vain neljä ottelua ennen kuin siirtyi MLS-seura Chicago Fireen vuonna 2017.

– Olin hyvin surullinen, koska United oli sydämeni toinen seura, Schweinsteiger kertoi BBC:n mukaan.

– Annoin paljon pelatessani, joten siksi olin surullinen, mutta en ole sellainen ihminen, joka ryntää median eteen. Minulle on tärkeämpää keskittyä jalkapalloon ja käyttäytyä niin kuin käyttäydyin.

Schweinsteiger jätti kauden 2015-16 viimeiset 11 ottelua väliin loukkaantumisen vuoksi ja sai hoitoa Saksassa ennen vuoden 2016 EM-kisoja.

Schweinsteiger pelasi EM-kisoissa kuusi ottelua Saksan yllettyä kisoissa aina välieriin asti. Mies missasi Unitedin harjoituskauden alun, joka ei ilmeisesti miellyttänyt Mourinhoa.

– Kun saavuin ensimmäisenä päivänä, harjoittelin Zlatan Ibrahimovicin kanssa ja ajattelin, että oli hienoa päästä pelaamaan pelaajan kanssa, jolla on näkemystä, Schweinsteiger jatkoi.

– Seuraavana päivänä, syntymäpäivänäni, kun kävelin (Unitedin harjoituskeskus) Carringtoniin, (jalkapallojohtaja) John Murtough oli siellä ja sanoi, etten saa mennä pukuhuoneeseen valmentajan käskystä.

– Minun oli pyydettävä häntä tuomaan minulle kengät ja harjoitusvarusteeni. Kysyin häneltä, kenen kanssa harjoittelen, ja hän sanoi, että siellä oli alle 16-vuotiaiden joukkue, joten harjoittelin heidän kanssaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga