Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Valioliigan kohupelaaja vaihtamassa maisemaa? – “Hänellä on tarpeeksi vaihtoehtoja”

Emiliano Martinez, Aston Villa.
AOP

Aston Villan tähtivahti Emiliano Martinezin isän mukaan hänen olisi parempi harkita seuran vaihtoa tulevana kesänä, pelkästään Birminghamin huonojen sääolosuhteiden takia. Maalivahdin isä väittää, että hänen pojallaan riittää vaihtoehtoja, jos hän haluaa lähteä Villa Parkilta.

Emiliano Martinez on vakiinnuttanut asemansa yhtenä maailman parhaista maalivahdeista siitä lähtien, kun hän siirtyi Aston Villaan Arsenalista syyskuussa 2020.

Martinez ehti viettää erittäin turhauttavan vuosikymmenen Arsenalissa, eikä kyennyt koskaan vakiinnuttanut paikkaansa Tykkimiesten kokoonpanossa. Argentiinalaiselle jäi täysin lainapelaajan rooliin, lukuun ottamatta lyhyttä pätkää edustusjoukkueessa, jonne hän nousi Bernd Lenon loukkaantumisen ansiosta.

Aston Villassa oli tarjolla enemmän vastuuta ja mies on vakiinnuttanut asemansa joukkueen selkeänä ykköstorjujana. Menestystä on tullut myös Argentiinan paidassa. Martinez oli avainroolissa Argentiinan juhliessa Copa American sekä MM-kilpailujen voittoja.

Aston Villa on täysin tietoinen pelaajansa arvosta ja sitoi hänet vuoteen 2027 saakka ulottuvalla sopimuksella. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö miehen ympärillä riittäisi puhetta.

– Koska rakastan häntä, haluaisin hänen menevän kaupunkiin, jossa on kesä, maalivahdin isä, Alberto Martinez kertoo Sport Witnessin mukaan.

– Aston Villassa hän on aina talvella, ja kun hänellä on lomia toukokuussa, hän tulee Mar del Plataan. Hänellä on tarpeeksi vaihtoehtoja mennä, minne hän haluaa.

– He eivät aio antaa häntä pois, mutta kaikki riippuu perheestä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset