Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barca-legenda ehdottaa todellista yllätysnimeä Xavin tilalle! – “Hän on voittaja”

Jose Mourinho
AOP

FC Barcelonan pudottua Mestarien liigasta, spekulointi joukkueen seuraavasta valmentajasta on saanut lisää kierroksia. Seuralegenda Rivaldo kertoo oman näkemyksensä.

Katalonian mahtiseura FC Barcelona on päättämässä kautensa ilman ainoatakaan pokaalia. Tämän lisäksi managerin paikalta sivuun astuvalle Xavi Hernandezille joudutaan etsimään kuumeisesti korvaajaa ensi kaudeksi.

Tästä syystä eri ehdokkaita on yhdistetty seuraan viime viikkojen aikana. Yhtenä ehdokkaana on pidetty Manchester Cityn luotsi Pep Guardiolaa, mutta entinen Barca-tähti Rivaldo ei usko tämän vaihtoehdon toteutuvan.

– En näe Guardiolan palaavan, ainakaan vielä. Luulen, että ainoa realistinen mahdollisuus olisi, jos hän haluaisi palata ja nauttia enemmän perhe-elämästä, joka olisi hänelle helpompaa Barcelonassa.

– Hänellä menee kuitenkin hyvin Englannissa, ja luulen, että hänen paluunsa riippuu myös seuran taloudellisesta tilanteesta.

Samassa yhteydessä brasilialainen mainitsi yhden Barcelonan kannattajien eniten vihaaman hahmon parhaaksi vaihtoehdoksi korvaamaan Xavin.

– Monet fanit eivät siedä pelaajia tai valmentajia, jotka ovat pelanneet tai valmentaneet kilpailevassa joukkueessa (Real Madrid), mutta José Mourinho työskenteli jo aiemmin Barcelonassa ja on loistava ihminen.

– Hänen intensiteettinsä ja kiistansa omien kannattajien kanssa voisivat olla huolenaihe alusta alkaen, mutta hän on voittaja.

Lähde: Barca News Network

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga