Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Bayernille jälleen pettymys valmentajamarkkinoilla? – Los Blancosin legenda kärkkyy ManU-pestiä!

Zinedine Zidane
AOP

Entinen Real Madridin manageri Zinedine Zidane suosii siirtoa Manchester Unitediin Bayern Münchenin sijaan, lähteet väittävät. Toistaiseksi ranskalaisen päätös antaa kuitenkin vielä odottaa itseään.

Zinedine Zidane on noussut huhuissa eturintamaan korvaamaan Thomas Tuchelin Bayern Münchenin valmentajana.

Huhut saivat lisää vettä myllyyn, kun Bayernin ensimmäinen vaihtoehto, Xabi Alonso, vahvisti jäävänsä Bayer Leverkuseniin ensi kaudeksi.

Toinen vaihtoehto, Julian Nagelsmann, allekirjoitti puolestaan jatkosopimuksen Saksan maajoukkueen kanssa vuoteen 2026 asti. Se jättää vähän vaihtoehtoja täyteen ahdetuilla markkinoilla, ja Zidane, joka on ollut poissa pelistä lähdettyään Madridista vuonna 2021, on kysytty mies.

Ranskalainen voitti kolme peräkkäistä Mestarien liigan mestaruutta ensimmäisellä jaksollaan Real Madridissa. Aiemmin on herännyt epäilyksiä siitä, että hän valmentaisi Ranskan, Espanjan tai Italian ulkopuolella, koska hän ei puhu englantia tai saksaa.

Mutta perjantaina julkaistut raportit väittivät, että Zidane oli yhden askeleen päässä sopimuksen tekemisestä Bayernin kanssa tulevana kesänä, ja Bayernin hallitus oli yksimielinen siitä, että hän on paras jäljellä oleva ehdokas.

Nyt kantautuneiden huhujen mukaan Zidane kärkkyy kuitenkin Erik ten Hagin pestiä, jos hollantilainen joutuu lähtemään kesällä Manchester Unitedista.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga