Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Kurimus jatkuu! Viime kauden mestarille nolo tappio Empolin vieraana! – “Olimme arkoja”

Napoli
Pixabay

Francesco Calzona pyysi Napolin kannattajilta anteeksi joukkueen hävittyä Empolille. Tuloksen myötä Napoli voi käytännössä haudata toiveet ensi kauden Mestarien liigaan osallistumisesta.

Viime kaudella Italian mestaruutta juhlinut Napoli sai painajaismaisen alun Empolia vastaan. Alberto Cerri onnistui vain neljän minuutin kohdalla ja merkkautti ensimmäisen maalinsa Serie A:ssa kolmeen vuoteen.

Napoli pystyi ottamaan tämän jälkeen ohjat käsiinsä, mutta tasoitus jäi haaveeksi.

– Empolin pelitapa oli raivokas, kun taas me olimme alusta lähtien väsyneitä. Olimme arkoja, joka on käsittämätöntä. Vastuu on minun, koska ilmeisesti en kyennyt välittämään heille haluani mennä niin pitkälle kuin mahdollista, Napolin päävalmentaja Francesco Calzona kertoi Football Italian mukaan.

Calzona uskoi ennen ottelua, että hänen joukkueensa herää taisteluun UCL-paikoista, kun Serie A:n viisi parasta etenee Euroopan ykköskilpailun lohkovaiheeseen.

Nolon 1-0-tappion jälkeen Napolin toiveet näyttävät kuitenkin turhilta, sillä viides sija on kirjoitushetkellä kuuden pisteen päässä.

– Jos emme voita pelejä ja häviämme, on vaikeaa ajatella tämän tavoitteen saavuttamista. Meidän on yritettävä kaikin tavoin kunnioittaa paitaa, antaa enemmän ja ennen kaikkea aloittaa ottelut vahvemmin, Calzona jatkoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A