Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ligue 1

Ottaako Ligue 1:n maalitykki seuraavan askeleen urallaan? – Fabrizio Romano kommentoi Chelsean siirtokohteen tilannetta!

Jonathan David
AOP

Lillen hyökkääjä Jonathan David on yksi niistä pelaajista, joiden liikkeitä kannattaa seurata kesän siirtoikkunan aikana. Davidia on viety huhuissa Chelseaan ja Lille saattaa olla valmis käymään kauppaa pelaajan sopimustilanteen takia.

Jonathan David on tehnyt vaikutuksen Ranskan pääsarjassa. Lillen pelaaja ei ole kuitenkaan toistaiseksi onnistunut ottamaan seuraavaa askelta urallaan, vaikka huhuja hänen ympärillään on riittänyt.

Ottaessaan kantaa tuoreisiin linkkeihin Chelsean ja Napolin kanssa, siirtoguru Fabrizio Romano vähätteli spekulaatioita, mutta teki selväksi, että Kanadan maajoukkuepelaajaa on syytä pitää silmällä tämän kesän aikana.

– Yksi Chelseaan liittyvä huhu, johon en kiinnittäisi tällä hetkellä liikaa huomiota, koskee Lillen hyökkääjää Jonathan Davidia, Romano kertoi CaughtOffsidelle.

– Olen tietoinen, että kanadalaishyökkääjää on huhuttu Chelseaan ja myös Napolin kiinnostuksesta tehdä hänestä potentiaalinen korvaaja Victor Osimhenille.

– Minulla ei ole vahvistusta Napolin (ja Lillen välisistä) neuvotteluista tässä vaiheessa.

– Toki monet seurat arvostavat Davidia, joten olen varma, että hän tulee olemaan yksi kesän seuratuimmista pelaajista, koska hänen sopimuksestaan on vuosi jäljellä.

– Napoli ei ole kuitenkaan vielä päättänyt pääkohdettaan hyökkääjäksi. Sama pätee Chelseaan – minulla ei ole konkreettista päivitystä omalta puoleltani.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ligue 1