Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Kohutähden siirtosuunnitelmat jäihin? – “He eivät maksa hänelle 250 000 puntaa viikossa”

Ivan Toney, Brentford.
AOP

Asiantuntija Alex Crookin mielestä Ivan Toney ei ole osoittanut olevansa tarpeeksi hyvä siirtymään isoon seuraan. Englantilaispelaaja palasi hiljattain tositoimiin pitkän pelikieltonsa jälkeen.

Brentfordin hyökkääjä Ivan Toneya on yhdistetty siirtoon pois Beesistä tänä kesänä. Muun muassa Arsenalin, Tottenhamin ja Chelsean kerrotaan olevan kiinnostuneita hänen palveluksistaan.

Toney sai kahdeksan kuukauden pelikiellon viime vuoden toukokuussa syyllistyttyään satojen vedonlyöntisäännösten rikkomiseen.

Palattuaan kentille hän on pelannut 13 ottelua, joissa on syntynyt tehot 4+1.

Puhuessaan Toneyn tulevaisuudesta asiantuntija Alex Crook väitti, että Brentfordin hyökkääjä siirtyy todennäköisemmin West Hamiin kuin Arsenalin tai Chelseaan.

– En ole varma, ovatko Toneyn esitykset olleet riittävän hyviä hänen pelikieltonsa jälkeen, jotta hän saisi haluamansa siirron, Crook latasi CaughtOffsiden mukaan.

– Mielestäni hänen on paljon todennäköisempää päätyä West Hamiin kuin Arsenalin tai Chelseaan, ja he eivät maksa hänelle 250 000 puntaa viikossa.

Toney todisti viime kaudella laatunsa mättämällä 20 valioliigamaalia. Mies ei ole missään vaiheessa peitellyt haluaan kokeilla siipiään isommissa ympyröissä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset