Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigamanagerilta kovaa ryöpytystä pelaajilleen murskatappion jälkeen: “Muutama halusi poistua paikalta”

Chris Wilder, päävalmentaja, Sheffield United.
AOP

Sheffield Unitedin päävalmentaja Chris Wilder antoi harvinaisen suoraa palautetta pelaajistolleen, kun niin ikään putoamista vastaan taisteleva Burnley haki pisteet 4-1 vierasvoiton turvin.

Valioliigan sarjajumbona majaileva Sheffield United sai lisää murheita lauantain ottelukierroksella. Sarjataulukossa pykälää ylempänä oleva Burnley kävi Bramall Lanella ryöstöretkellä ja vei pisteet mukanaan 4-1 voittonsa ansiosta.

Sheffieldin manageri Chris Wilder ei nimennyt ketään, mutta syytti joitakin alisuorittaneita pelaajiaan halusta poistua stadionilta sen jälkeen, kun Burnley teki neljännen maalinsa 71. minuutilla.

– Kun olimme tappiolla, muutama pelaaja halusi poistua paikalta, Wilder sanoi Daily Expressin mukaan.

– Sellaista ei voi tapahtua. En aio mainita nimiä, mutta uskon, että siellä oli muutamia pelaajia, jotka halusivat poistua melko nopeasti sen jälkeen, kun neljäs meni sisään. En voi hyväksyä sitä.

– Sarja on meille liian vahva sekä yksilöllisesti, että kollektiiviselta kannalta ajateltuna.

Sheffield United on onnistunut voittamaan kauden aikana vain kolme ottelua ja takkiin on tullut peräti 23 kertaa. Maaliero on 57 osuman verran pakkasella, joka kertoo omaa kieltään joukkueen tilanteesta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga