Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

FA Cup

Pochettino antoi omilleen puhtaat paperit rajusta pettymyksestä huolimatta: “Meidän täytyy ottaa positiiviset asiat mukaan”

Mauricio Pochettino
AOP

Mauricio Pochettino oli tyytyväinen siihen, miten Chelsea esiintyi FA Cupin välierässä Manchester Cityä vastaan, mutta muistuttaa, että ainoastaan lopputuloksella on merkitystä.

Altavastaajana Wembleyllä pelattuun FA Cupin välierään Manchester Cityä vastaan lähtenyt Chelsea teki ottelun aikana paljon oikeita asioita.

Blues pystyi luomaan pitkiä hallintajaksoja ja rakentamaan riittävän määrän laadukkaita tekopaikkoja. Etenkin Nicolas Jacksonille tarjoutui useampi loistava tilaisuus, mutta senegalilaishyökkääjän ruuti oli märkää.

Lontoolaiset jäivät lopulta tyhjin käsin, kun pitkiä jaksoja ottavana osapuolena ollut City onnistui värkkäämään pelin ainokaisen loppuhetkillä. Bernardo Silvan maali vei taivaansiniset kilpailun finaaliin, kun taas Chelsea menetti viimeisen saumansa pokaaliin tällä kaudella.

Mauricio Pochettino tietää varsin hyvin, että ainoa asia, joka lopulta merkitsee, on maalit, vaikka hän iloitsikin joukkueensa peliesityksestä laadukasta vastustajaa vastaan.

– Jalkapallossa tärkeintä on olla kliininen ja pitää oma pää puhtaana, argentiinalaismanageri tuumi.

– Vaikka tänään kilpailimme hyvin, en voi sanoa, että olimme parempi joukkue, koska sitä on vaikea mitata. Mutta tärkeintä on, että yritimme.

– Meidän täytyy ottaa positiiviset asiat mukaan pelistä. Tämä pelaajaryhmä tarvitsee tällaisia hetkiä ja otteluita.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta FA Cup