Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

FA Cup

ManU vältti todella nolon tuloksen nipin napin – Coventry tarjoili futisfaneille sensaatiomaisen esityksen FA Cupin välierissä!

Manchester United kaatoi Coventryn FA cupin välierissä
AOP

Englannin mestaruussarjaa pelaava Coventry nousi sensaatiomaisesti kolmen maalin takaa tasoihin Manchester Unitedia vastaan FA Cupin välierissä.

Kovinkaan moni ei varmasti osannut odottaa sellaista loppua, joka Manchester Unitedin ja Coventry Cityn välisessä FA Cupin välieräottelussa nähtiin.

70 minuutin pelin jälkeen United johti ottelua maalein 0-3 ja peli näytti olevan pelattu. Vaikka United on tällä kaudella monesti lopussa sulanutkin, niin kolmen maalin johtoa joukkue ei millään sentään tunaroi FA cupin välierissä. Eihän?

Englannin mestaruussarjaa pelaava Coventry osoitti kuitenkin, ettei peli ole pelattu ennen kuin erotuomari puhaltaa pelin päättyneeksi. Joukkue nousi kymmenen minuutin sisällä maalin päähän ja tasoitti ottelun varsinaisen peliajan viidennellä lisäminuutilla.

Jatko-ottelu tarjosi sydämentykytyksiä molemmissa päissä. Coventry-fanit luulivat finaalipaikan olleen jo tosiasia, kun Victor Torp iski pallon verkkoon jatko-ottelun lisäajalla. Maali hylättiin kuitenkin paitsiona ja vastustaja Manchester Citylle finaaliin ratkottiin rangaistuspotkukilpailulla.

Unitedin hermo piti lopulta rangaistuspotkuissa hieman paremmin ja FA Cupin finaalissa nähdään näin jälleen Manchesterin derby. Villejä tuuletuksia ei Unitedin pelaajilta finaalipaikan varmistuttua kuitenkaan nähty, sillä jokainen varmasti tiesi, ettei esitys tuuletuksia ansainnut.

Lopputuloksesta huolimatta, Coventry saakin olla ylpeä esityksestään. Se tarjoili futiskansalle uskomattoman näytöksen. Taivaansinisten pelaajien ja fanien on kuitenkin vaikea niellä valtavaa pettymystään – niin lähellä joukkue kävi historiallista saavutusta ja FA cupin finaalia.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta FA Cup