Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigatopparin uran jatko vaakalaudalla! – “Saatte tietää muutaman seuraavan päivän aikana”

Thiago Silva
AOP

Thiago Silvan jatko Stamford Bridgellä on täysin hämärän peitossa. Chelsean topparia pidetään yhtenä sukupolvensa parhaista puolustajista.

Lauantaina Manchester Citylle FA Cupin puolivälierässä kärsityn niukan tappion jälkeen Thiago Silva oli nähtävästi liikuttunut, mahdollisesti tajuten, että se kyseessä saattoi olla hänen viimeinen tilaisuutensa voittaa palkintoja Chelsean kanssa. Brasilialaiskonkarin sopimus on päättymässä kesäkuussa.

Ennen ottelua Silvan vaimo, Isabelle Silva jakoi sosiaalisen median tilillään kuvia itsestään ja perheestään valmistautumassa seuraamaan ottelua Wembleyllä. Yhdessä postauksessa, pidellen Chelsean huivia Silvan nimellä, hän kirjoitti: “Tämä on viimeinen tanssi Wembleyllä”.

Kysyttäessä lähdöstä Länsi-Lontoosta, Silva vastasi 90minin mukaan:

– Saatte tietää muutaman seuraavan päivän aikana. En halua kommentoida nyt, varsinkin tappion jälkeen.

– Olen surullinen tuloksesta, mutta ennemmin tai myöhemmin uutiset tulevat julki. Olen tehnyt päätöksen mielessäni, mutta tämä ei ole oikea hetki jakaa sitä.

– Täällä viettämäni neljä vuotta ovat olleet erittäin hyviä. En väitä, etten uskonut itseeni, mutta ikäni ja tämän liigan intensiteetin vuoksi…on harvinaista nähdä pelaajia näin korkealla tasolla 39-vuotiaina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga