Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU-ikoni lyttää Maguiren kommentit voiton jälkeen! – “En näe sitä tässä pelaajaryhmässä”

Roy Keane
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Manchester United selvitti tiensä vaikeuksien jälkeen FA Cupin finaaliin. ManU:n entinen kapteeni Roy Keane oli kuitenkin kaikkea muuta kuin tyytyväinen näkemäänsä.

Manchester Unitedin sulaminen FA Cupin välierässä Coventryä vastaan kävi äärimmäisen lähellä. Mestaruussarjassa pelaava Coventry nousi kolmen maalin takaa rinnalle ja pakotti pelin lopulta aina rangaistuspotkukilpailuun asti.

United vei pilkut nimiinsä, joten kilpailun loppuottelussa nähdään viime vuoden toisinto ManU:n ja Manchester Cityn välillä.

Unitedin kapteeni Harry Maguire oli helpottunut Coventry-ottelun jälkeen ja kertoi joukkueensa näyttäneen luonnetta. Entinen ManU-kippari Roy Keane ei ollut kuitenkaan Maguiren kanssa samoilla linjoilla.

– Meillä on samanlaisia keskusteluja joka viikko Unitedista, Keane kertoi Manchester Evening Newsin mukaan.

– Et koskaan tiedä, mitä saat. He ovat epäjohdonmukaisia ja antavat vastustajalle mahdollisuuksia. He pelaavat aina vain hetkittäin.

– Liverpoolin olisi todennäköisesti pitänyt voittaa heidät ja heidän olisi pitänyt hävitä tänään (sunnuntaina). Mutta he ovat finaalissa. Kuten aina sanotaan, jalkapallossa tarvitaan hieman onnea ja sitä Unitedilla tänään riitti.

– Maguire antoi haastattelun ja sanoi, että he osoittivat suurta luonnetta. Minä en näe sitä tässä pelaajarymässä, Keane päätti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga