Liverpool hienoon voittoon Craven Cottagella! – Klopp hehkutti englantilaistähden vaikutusta: “Hän oli poikkeuksellinen”

Trent Alexander-Arnold

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp kehui Trent Alexander-Arnoldin vaikutusta Liverpoolin sunnuntaisessa Fulham-voitossa. Reds nousi 3-1 voittonsa myötä tasapisteisiin sarjan kärjessä porskuttavan Arsenalin kanssa.

Liverpool sai haluamansa, kun Fulham kaatuu kotonaan Craven Cottagella pelatussa ottelussa 3-1 numeroin.

Trent Alexander-Arnoldin upea vapaapotku ensimmäisellä puoliajalla rauhoitti Liverpoolin hermoja ja vei vieraat johtoon.

– Se oli hieno maali Trentiltä ja tarvitsimme sitä. Kukaan ei ole kuin Trent pelityyliltään, ja tänään hän oli poikkeuksellinen, joten on erittäin hyödyllistä saada hänet takaisin, Jürgen Klopp tuumi Irish Examinerin mukaan.

– Toinen puoliaika oli täydellinen esitys. Fulham on meille aina vaikea paikka tulla. En osaa oikein selittää sitä, mutta mielestäni tämä oli paras esitys, jonka olemme saaneet vieraskentältä Fulhamia vastaan, saksalaiskoutsi jatkoi.

Lontoolaisisännät nousivat tasoihin Timothy Castagnen maalilla, mutta Ryan Gravenberchin ja Diogo Jotan osumat riittivät lopulta Liverpoolille voittoon.

Kolme pistettä lämmittää erityisesti Liverpoolissa, sillä joukkue koki viikolla kovan pettymyksen pudottuaan Eurooppa-liigasta Atalantan käsittelyssä.

Bergamossa pelatun ottelun jälkeen Klopp päätti antaa Mohamed Salahille, Alexis Mac Allisterille ja Darwin Nunezille lepoaikaa, joka näytti osoittautuvan oikeaksi päätökseksi.