Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Moesin palli heiluu! – Onnistuuko West Ham houkuttelemaan Liverpoolin tavoitteleman managerin Lontooseen?

Ruben Amorim
AOP

West Ham on lähteiden mukaan hankkiutumassa eroon David Moyesista kauden päätteeksi. Seuran kerrotaan käyneen keskusteluja Sporting Lissabonin managerin, Rúben Amorimin edustajien kanssa.

Lopullista päätöstä David Moyesin kohtalosta ei ole vielä tehty, mutta hänen toiveensa uudesta sopimuksesta ovat hiipumassa, ja sunnuntaina koettu 5-2-tappio Crystal Palacelle on saattoi sinetöidä hänen kohtalonsa.

West Hamissa ymmärretään, että muutos on tarpeen huonojen tulosten keskellä, mutta mikään ei ole vielä täysin varmaa. Hammersilla on neljä ottelua jäljellä, ja Moyes voi tehdä U-käännöksen seurajohdon suunnitelmiin, jos hän jotenkin varmistaa joukkueelle neljännen peräkkäisen paikan Eurooppa-liigassa.

West Ham on voittanut vain neljä peliä 21:stä tämän vuoden puolella, ja tekninen johtaja Tim Steidten on ottanut yhteyttä eri managerien edustajiin.

Lontoolaisseura on Yahoo Sportsin mukaan aloittanut keskustelut Sporting Lissabonia käskyttävän Ruben Amorimin kanssa, jota on viety huhuissa vahvasti myös Liverpooliin.

Näin ollen Hammers joutuu todennäköisesti taistelemaan tosissaan saadakseen 39-vuotiaan portugalilaisen palkattua, sillä Amorimia pidetään yhtenä lahjakkaimmista nuorista valmentajista Euroopassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat