Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Entinen ManU-luotsi vertaa itseään ten Hagiin: “Minulla ei ollut sitä luottamusta”

José Mourinho
AOP

José Mourinho uskoo, että hänen aikansa Manchester Unitedissa olisi voinut olla menestyksekkäämpi, jos hänelle olisi annettu saman verran tukea ja luottamusta kuin joukkueen nykyiselle managerille Erik ten Hagille.

José Mourinho voitti ensimmäisellä kaudellaan Manchester Unitedin päävalmentajana Carabao Cupin ja Eurooppa-liigan ennen kuin sijoittui toiseksi Valioliigassa seuraavalla kaudella.

Hyvästä alusta huolimatta portugalilainen, joka paljasti kokeneensa vaikean työsuhteen entisen Unitedin toimitusjohtajan Ed Woodwardin alaisuudessa, erotettiin joulukuussa 2018 vaisun tulosputken jälkeen.

20-kertaisen Englannin mestarin kohtalo ei ole parantunut paljon hänen lähdettyään, hollantilaisen ten Hagin ottaessa ohjat vuonna 2022 Ole Gunnar Solskjærin ja väliaikaisvalmentaja Ralf Rangnickin jälkeen.

– Suhteeni Ed Woodwardiin oli hyvä henkilökohtaisella tasolla, mutta ammatillisesta näkökulmasta katsottuna, se ei ollut paras mahdollinen, Mourinho kertoi The Independentin mukaan.

– Olen sellainen kuin olen. Olen jalkapalloihminen. Edin tausta on erilainen, ja sitä mitä ten Hagilla on tänään Manchester Unitedissa, minulla ei ollut. Minulla ei ollut sitä tuen tasoa. Minulla ei ollut sitä luottamusta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga