Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Serie A-seuralta rohkea päätös! – Uudeksi manageriksi vuoden 2006 MM-sankari ja Ballon d’Or -voittaja!

Fabio Cannavaro
AOP

Serie A-seura Udinese päätti erottaa manageri Gabriele Cioffin maanantaina, kun joukkue on huonojen tulosten takia vaarassa pudota sarjatasoa alaspäin. Uudeksi päävalmentajaksi valikoitui Italian maajoukkuelegenda Fabio Cannavaro.

Gabriele Cioffi, 48, otti Udinesen valmennusvastuun lokakuussa, kun joukkue oli sarjataulukon kolmanneksi alimpana, mutta italialainen ei onnistunut kääntämään kurssia positiivisemmaksi.

Udinese on hävinnyt kolme viimeisestä neljästä liigaottelustaan ja on sarjassa sijalla 17, tasapisteissä pykälää alempana olevan Frosinonen kanssa, joka on putoamisviivan alla. Udinesella on tosin yksi peli vähemmän pelattuna.

– Udinese Calcio ilmoittaa, että se on vapauttanut Gabriele Cioffin ykkösjoukkueen päävalmentajan tehtävästä, seura kertoi lausunnossaan Irish Examinerin mukaan.

– Päävalmentajalle (seura antaa) kiitokset osoitetusta ammattimaisuudesta ja tehdystä työstä näiden kuukausien aikana (ja tarjoaa) hänelle parhaat toivotukset uran jatkoa varten.

Fabio Cannavaro, joka on valmentanut useita joukkueita Kiinassa sekä Serie B -joukkue Beneventoa, oli Udinesen ensisijainen valinta korvaamaan Cioffi, ja hän ottaa vastuun joukkueesta loppukauden mittaisella pestillä.

Italian kapteenina MM-kultaa vuonna 2006 voittanut Cannavaro on vielä suhteellisen kokematon valmentajana, mutta Udinesen on pakko tehdä rohkeita ratkaisuja välttyäkseen putoamiselta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A