Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Taistelu UCL-paikoista sai jälleen lisää kierroksia! – Bolognan supertähti jatkoi liekehtimistään!

Joshua Zirkzee
AOP

Italian Serie A:ssa pelattiin maanantaina äärimmäisen mielenkiintoinen kamppailu, kun AS Roma isännöi Bolognaa. Ottelun lopputuloksen myötä taistelu Mestarien liigan paikoista tiivistyi entisestään.

Mahtavaa kautta pelaava Bologna jatkoi palasi kahden tasapelin jälkeen voittokantaan maanantaina. Thiago Mottan miehistö matkasi Stadio Olimpicolle AS Roman vieraaksi kovien panosten ottelussa.

Molemmat joukkueet taistelevat pääsystä ensi kauden Mestarien liigaan Roman pitäessä viimeistä UCL-sijaa hallussaan. Pykälää ylempänä neljännellä sijalla oleva Bologna onnistui vankistamaan asemiaan sarjataulukossa ottaen roomalaisten kustannuksella komean 3-1 voiton.

Oussama El Azzouzi vei vieraat johtoon hieman ennen varttitunnin täyttymistä. Todellista läpimurtokautta pelaava Joshua Zirkzee tuplasi Bolognan johdon ennen taukoa. Avausmaalin tehnyt El Azzouzi merkkautti Zirkzeen maaliin syöttöpisteen.

Sardar Azmoun nostatti kotijoukkueen toiveita vajaan tunnin kohdalla kaventamalla tilanteeksi 1-2. Roman ilo jäi kuitenkin lyhyeksi, sillä Alexis Saelemaekers iski Bolognan kolmannen vain hetkeä myöhemmin.

Lisää osumia ei nähty, jonka myötä Bologna pääsee kotimatkalle kolme pistettä rikkaampana. Mottan miehistön UCL-paikka on askeleen lähempänä, mutta viidentenä oleva Roma saa olla edelleen tarkkana, sillä Atalanta hengittää niskaan pisteen päässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A