Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Inter Milan on Italian mestari! – San Sirolla pelattu derby päättyi Nerazzurrin juhliin!

Simone Inzaghi
AOP

Inter Milan varmisti Italian mestaruuden voittamalla AC Milanin maanantaina lukemin 2-1. Nerazzurrin päävalmentaja Simone Inzaghi oli luonnollisesti onnensa kukkuloilla. Kyseessä oli Inzaghin ensimmäinen Serie A-mestaruus valmentajana.

Simone Inzaghi saapui Inter Milanin peräsimeen vuonna 2021. Hänen johdollaan joukkue on voittanut pokaaleja siitä lähtien, mutta ensimmäinen Scudetto antoi odottaa itseään aina tähän kauteen asti. Nyt odotus on päättynyt, sillä sinimustat varmistivat maanantaina Italian mestaruuden kaatamalla AC Milanin 2-1 numeroin.

– Tämä tuntuu mahtavalta, teimme jotain uskomatonta, ja on oikein jakaa se mahdollisimman monen ihmisen kanssa, Inzaghi iloitsi Football Italian mukaan.

– Tämän menestyksen takana on niin monta sankaria, ensimmäisenä tietysti pelaajat, mutta myös johtajat ja presidentti Steven Zhang, koska meille tarjottiin kaikki, mitä tarvitsimme tällä matkalla.

– Tietysti ajatukseni menevät myös perheelleni, vaimolleni Gaialle, lapsilleni ja vanhemmilleni. Rajoitukseni on se, että usein en voi jättää työtä työpaikalle ja taipumukseni on tuoda se mukanani kotiin, mutta he ovat tarjonneet minulle valtavasti tukea.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A