Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigassa Lontoon derby! – Kaatuuko Chelsea yhteen mieheen? – “Hyvä haaste, jos Palmer ei ole saatavilla”

Cole Palmer
AOP

Mauricio Pochettino kertoo, että hänen pelaajiensa on näytettävä pystyvänsä voittamaan otteluita ilman Cole Palmeria. 21-vuotias Palmer oli poissa harjoituksista sairauden vuoksi, ja hänen osallistumisensa tiistaiseen Arsenal-otteluun on epävarmaa.

Valioliigassa pelataan tiistaina mestaruustaiston kannalta oleellinen ottelu, kun Arsenal ja Chelsea kohtaavat Lontoon derbyssä. Emiratesilla pelattava kamppailu käynnistyy klo 22:00.

Vierasjoukkue Chelsean kannalta suurin mielenkiinto ennen ottelua kohdistuu Cole Palmeriin, jonka pelikunnosta ei ole varmuutta. Palmer missasi peliä edeltävät harjoitukset sairastumisen takia.

Kyseessä olisi ensimmäinen ottelu, jonka Palmer joutuisi missaamaan Chelsean paidassa joulukuun jälkeen. 20 maalia tehnyt keskikenttäpelaaja kilpailee tosissaan Valioliigan Kultaisesta kengästä yhdessä Erling Haalandin ja Ollie Watkinsin kanssa.

Pochettinolta kysyttiin ennen Lontoon paikallisottelua, ovatko hänen pelaajansa kykeneviä astumaan esiin, jos hänen ykköstykkinsä on sivussa.

– Me näemme. Se on hyvä haaste, jos Palmer ei ole saatavilla huomenna (tänään). Se on hyvä haaste hänen joukkuetovereilleen ja niille, jotka ovat samankaltaisessa tilanteessa, Pochettino vastasi Irish Independentin mukaan.

– Jos olisin yksi pelaajista, olisin motivoitunut menemään kentälle ja näyttämään, että olemme Chelsea, emmekä Cole Palmerin joukkue.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga