Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Tässäkö Kloppin korvaaja? – Huippumanagerin neuvottelut West Hamin kanssa kariutuneet?

Liverpool
Pixabay

West Ham näyttää vähemmän todennäköiseltä vaihtoehdolta Rúben Amorimille. Lähteiden mukaan lontoolaisseuran kanssa käydyissä neuvotteluissa ilmenneet vaikeudet tarkoittavat, että kaikki vaihtoehdot ovat edelleen avoinna.

Liverpool neuvottelee edelleen väitetysti Rúben Amorimin kanssa, vaikka Sporting Lissabonin manageri olikin hiljattain Englannissa keskustelemassa mahdollisesta siirtymisestä West Hamin peräsimeen. Tuoreet raportit kertovat, etteivät keskustelut sujuneet hyvin lontoolaisseuran kanssa.

Lähteiden mukaan, Amorim on jo palannut kotiinsa Lissaboniin. Miehen nähtiin tapaavan toimittajia lentokentällä, missä hän kieltäytyi puhumasta Lontoon matkansa taustoista.

Liverpool.comin saamien tietojen mukaan neuvottelut West Hamin kanssa eivät olleet positiivisia, joka aiheutti niin nopean paluun Portugaliin.

Sportingilla on tosin iso peli FC Portoa vastaan sunnuntaina, joten vierailun ei luultavasti koskaan odotettukaan olevan muuta kuin pikainen käynti (vaikka joukkueelle on annettu tiistai ja keskiviikko vapaata).

Joka tapauksessa tässä vaiheessa Amorimin siirtyminen Lontoon olympiastadionille näyttää varsin epätodennäköiseltä. Liverpoolin kerrotaan edelleen pitävän portugalilaismanageria yhtenä vaihtoehtonaan, mutta neuvotteluiden etenemisestä ei ole tällä hetkellä tarkempaa tietoa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat