Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigatähdeltä piikki vanhan seuransa suuntaan! – “Jos he uskovat siihen, mitä ovat lukeneet…”

Anthony Gordon, Newcastle United.
AOP

Anthony Gordon siirtyi St. James’ Parkille vuonna 2023 ja on siitä lähtien noussut oleelliseksi osaksi joukkueen kokoonpanoa.

Newcastle Unitedin laitahyökkääjä Anthony Gordon myöntää saaneensa mitä halusi siirryttyään Evertonista St. James’ Parkille vuonna 2023.

23-vuotias Englannin maajoukkuepelaaja on jatkanut kehittymistään yhdeksi Valioliigan parhaista laitapelaajista, lähdettyään seurasta, jossa hän vietti 11 vuotta.

Vaikka Gordon myöntää, että hänen päätöksestään siirtyä Goodison Parkilta uusille urille tehtiin suuri numero, hän uskoo, että tehty uhraus oli loppujen lopuksi oikea päätös hänen tulevaisuutensa kannalta.

– Evertonista lähtemisen ei olisi tarvinnut mennä niin kuin se meni, Gordon tuumi FourFourTwo:n mukaan.

– Paljon siitä, mitä mediassa näkyi, oli seuran puolelta, enkä välittänyt liikaa muuttaa näkökulmaa, koska tunnen oloni mukavaksi ja minulla on hyvä omatunto. Loppujen lopuksi sain mitä halusin liittyessäni Newcastleen.

– Halusin kyllä lähteä, mutta seura myös oli pakko myydä minut. Minut saatiin näyttämän epätoivoiselta siirron suhteen, joka ei ollut totta. Halusin kyllä täyttää unelmani, mutta en vaivautunut liikaa pyrkimään muuttamaan ihmisten mieliä. Jos he uskovat siihen, mitä ovat lukeneet, niin se sopii minulle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga