Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Vaihtaako 100 miljoonaa omistajaa? – Arsenal, City ja PSG Valioliigan brassitaiturin kintereillä

Bruno Guimaraes
AOP

Arsenalin ja Manchester Cityn odotetaan taistelevan Newcastle Unitedin tähtipelaaja Bruno Guimaraesista tulevalla kesän siirtoikkunassa.

Bruno Guimaraesilla on noin 100 miljoonan punnan vapautuslauseke nykyisessä Newcastle-sopimuksessaan, vaikka kiinnostuneet seurat saattavat yrittää neuvotella diilin tätä alempaan hintaan.

Newcastlen on ehkä myytävä joitakin pelaajiaan noudattaakseen tuoreita taloussäännöksiä. Seuran toimitusjohtaja Darren Eales myönsi aiemmin tänä vuonna, että ovi saattaa käydä kesän aikana juuri tästä syystä.

Tämä on saanut Arsenalin ilmaisemaan kiinnostuksensa Newcastlen hyökkääjään Alexander Isakia kohtaan, mutta he ovat tuoreiden tietojen valossa pyrkimässä kaappaamaan myös Guimaraesin.

Huono uutinen Arsenalille on se, että toinen Valioliigan raskaansarjan joukkue, City, on niin ikään kiinnostunut Guimaraesista, joka on tehnyt vaikutuksen siitä lähtien, kun liittyi Magpiesiin vuonna 2022.

Arsenal ja City taistelivat viime kesänä Declan Ricen palveluksista, jolloin pohjoislontoolaiset voittivat Pep Guardiolan joukkueen kilpailussa hänen allekirjoituksestaan.

Guimaraes on tietoinen Arsenalin ja Cityn kiinnostuksesta, mutta tämän lisäksi 26-vuotiasta keskikenttäpelaajaa on myös linkitetty Ranskan mestareihin Paris Saint-Germainiin.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset