Chelsealle todellinen rökäletappio! – Pochettino synkkänä: “Luovutimme”

Mauricio Pochettino

Valioliigassa pelattiin tiistaina yksi ottelu. Emiratesillä nähty kamppailu Arsenalin ja Chelsean välillä ei jättänyt mitään epäselväksi joukkueiden välisistä voimasuhteista.

Mauricio Pochettino sanoi Chelsean luovuttaneen pettymykseen päättyneessä tiistaisessa Arsenal-ottelussa. Argentiinalaismanageri kieltäytyi kuitenkin syyttämästä pelaajiaan romahduksesta Emirates Stadiumilla.

Arsenal kirjasi suurimman voittonsa koskaan kilpakumppiaan Chelseaa vastaan murskaavin 5-0 lukemin. Tuloksen myötä Tykkimiehet siirtyivät kolmen pisteen etumatkalle Valioliigan kärjessä.

Kyseessä oli nolo ilta Chelsealle, kun Kai Havertz teki kaksi maalia entistä seuraansa vastaan, ja Pochettinon joukkue suli täysin parasta maalintekijäänsä Cole Palmeria.

Tappio herätti lisää kysymyksiä Pochettinon tulevaisuudesta seurassa, mutta argentiinalainen sanoi esityksen johtuvan hänen nuoren joukkueensa epäjohdonmukaisuudesta.

Chelsea oli laittanut vain muutamaa päivää aikaisemmin Manchester Cityn todella ahtaalle FA Cupin puolivälierissä.

– Ei ole vaikeaa selittää, Pochettino kertoi The Independentin mukaan.

– Kaikki näkivät, ettemme kilpailleet alusta alkaen. Etenkin sen jälkeen, kun annoimme helpon maalin. Olen niin pettynyt alkuun, koska meidän olisi pitänyt olla täynnä energiaa ja kilpailla paremmin.

– Emme olleet aggressiivisia emmekä riittävän keskittyneitä. Siksi olemme niin pettyneitä.

– Puhuimme tauolla, että aloittaisimme toisen puoliajan eri tavalla. Mutta aloitimme todella huonosti. 10, 15 minuutin kohdalla toisella jaksolla, kun päästimme kolmannen maalin, luovutimme.