Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Mikel Arteta asettui puolustamaan virkaveljeään: “Olen ollut itsekin toisella puolella”

Mikel Arteta
AOP

Arsenalin manageri Mikel Arteta paljasti myötätuntonsa Chelsean päävalmentajaa Mauricio Pochettinoa kohtaan tiistaisen 5-0 murskavoiton jälkeen Emirates Stadiumilla.

Kuten aiemmin uutisoimme, tiistaisesta Lontoon derbystä muodostui sangen yksipuolinen näytös. Mikel Artetan valmentama Arsenal jyräsi Chelsean yli karuin 5-0 lukemin.

Chelsean manageri Mauricio Pochettino on saanut pelin jälkeen roppakaupalla kuraa niskaansa ja syntipukin viittaa on asetettu median toimesta argentiinalaisen harteille. Hänen tulevaisuuttaan tullaan kyseenalaistamaan entisestään järisyttävän tappion jälkeen.

Arteta ilmaisi pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa myötätuntonsa Pochettinoa kohtaan.

– Kaikki myötätunto maailmassa (Pochettinolle). Kaiken sen takia, mitä hän on käynyt läpi ja kaiken sen vuoksi, mitä hän on tehnyt, Arteta sanoi 90minin mukaan.

– Olen ollut itsekin toisella puolella. Hän tekee todella hyvää työtä, mielestäni kun tarkastelet joukkuetta (Chelsea) ja analysoit jokaista hetkeä, he ovat ansainneet voittaa monta ottelua. Myös suuria joukkueita vastaan.

– Toivottavasti asiat kääntyvät heidän kannaltaan parempaan suuntaan. Rakastan voittamista, kuten varmasti hänkin.

Pochettinolla riittää todisteltavaa kauden viimeisissä otteluissa, sillä Chelsean seurajohtoa ei tunneta kärsivällisyydestään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga