Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Shokkipäätös! – Xavi jatkaa sittenkin FC Barcelonan managerina!

Xavi Hernandez
AOP

Xavi Hernandez on väitetysti tehnyt sensaatiomaisen täyskäännöksen päätöksestään jättää Barcelona tämän kauden lopussa. 90min väittää, että Xavi jatkaa sittenkin seuran peräsimessä ainakin nykyisen sopimuksensa loppuun vuoteen 2025 asti.

Viime kaudella ensimmäisen La Ligan mestaruuden neljään vuoteen Barcelonalle tuonut Camp Noun legenda, Xavi Hernandez oli sopinut jatkosopimuksesta vasta syyskuussa. Kuitenkin tammikuussa hän järkytti maailmaa ilmoittamalla päätöksestään luopua tehtävästään tulevana kesänä.

Hänen päätöksensä tuli vaisujen tulosten jälkeen, mukaan lukien raskas Supercopa -tappio Real Madridille, ja miehen selitys oli, että hän tunsi itsensä uupuneeksi ja aliarvostetuksi.

Barcelonaan yhdistettiin sittemmin useita nimiä, kuten Thomas Tuchel ja Hansi Flick, mutta taustalla oli aina tunne, että Xavin tulevaisuudesta ei sittenkään ollut vielä varmuutta.

90minin myöhään keskiviikkona saamien tietojen mukaan 43-vuotias päävalmentaja on muuttanut mielensä ja hänen on määrä jatkaa tehtävässään.

Päätöstä seurasi raportoidusti Xavin, hänen veljensä Oscarin ja urheilujohtaja Decon tapaaminen aiemmin päivällä, jonka jälkeen kolmikko meni presidentti Joan Laportan kotiin. Laportan uskotaan tiedottavan asiasta torstain aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga