Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Real Madrid AC Milanin topparisensaation kintereillä!

AC Milan
Pixabay

Tuoreet lähteet kertovat, että Real Madrid on nostanut AC Milanin keskuspuolustajan Malick Thiawin yhdeksi kesän tärkeimmistä kohteistaan.

22-vuotias Malick Thiaw siirtyi AC Milaniin kaksi vuotta sitten Schalke 04:stä vain viidellä miljoonalla eurolla. Saksalaisesta on tullut nopeasti San Sirolla edustusjoukkueen vakiokasvo, vaikka häneltä jäi osa tästä kaudesta väliin pitkäaikaisen reisivamman vuoksi.

Thiaw debytoi Saksan A-maajoukkueessa viime kesäkuussa, ja hän on saanut vyölleen kolme maaottelua.

Pelaajalla on Milanin kanssa sopimus kesään 2027 asti, mutta lähteet kertovat, että 30 miljoonan euron siirtosumma voisi riittää hänen hankkimiseensa.

ESPN:n saamien tietojen perusteella, Real Madrid näkee Thiaw’n pelaajana, joka voisi olla osa tärkeä osa heidän pitkän aikavälin suunnitelmiaan.

Thiaw aloitti jalkapallon kotimaassaan toimivan Kalkum Jugendin juniorijoukkueessa ennen siirtymistään Düsseldorfin vastaavaan. Tämän jälkeen pelit jatkuivat Bayer Leverkusenin ja Borussia Mönchengladbachin nuorisoakatemioissa ennen siirtymistä Schalkeen.

Monipuolinen Thiaw nähdään yleensä topparina, mutta hän pystyy tarvittaessa pelaamaan myös neljän alakerran edessä keskikentän pohjapelaajan roolissa. Toisinaan nuorukaista on peluutettu myös oikeana laitapuolustajana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga