Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Taktiset syyt pakottamassa Barcan luopumaan tähdestään? – Mitä tekee Manchester United?

Frenkie de Jong, FC Barcelona.
AOP

Manchester United on ollut todella pitkään Barcelona-tähden Frenkie de Jongin kintereillä. Lähteiden mukaan siirto sateisille saarille saattaa olla nytkähtämässä eteenpäin.

Manchester United on valmiina lopulta hankkimaan Frenkie de Jongin, sillä Barcelona on tehnyt suuren päätöksen hollantilaisen tulevaisuudesta, väittää FourFourTwo.

United oli voimakkaasti linkitetty de Jongiin Erik ten Hagin ensimmäisen siirtoikkunan aikana joukkueen managerina. Entinen Ajaxin valmentaja halusi yhdistää uudelleen voimat entisen pelaajansa kanssa. ManU päätyi lopulta kuitenkin Casemiron hankintaan.

De Jong sitoutui Barcelonaan, mutta kuluvan kauden lähestyessä loppuaan, hänen tulevaisuutensa on nostettu jälleen tapetille.

Lähteet kertovat, että Barça haluaa päästä eroon de Jongista – ei pelkästään taloudellisista syistä, vaan myös taktisista syistä.

Raporttien mukaan katalonialaisseuran urheilutoimenjohtaja Deco haluaa rekrytoida kesällä vasemman laitahyökkääjän ja puolustavan keskikenttäpelaajan, jotta Sergio Busquetsin jättämä aukko saataisiin vihdoin tilkittyä.

De Jong on omimmillaan kasipaikalla tai keskikentän keskustassa toisen puolustavan pelaajan rinnalla. Tämän myötä hänet on teoreettisesti helpompi korvata kuin esimerkiksi Gavi tai Pedri.

Lähteiden mukaan Barca on asettamassa hollantilaiselle vähintään 50 miljoonan punnan hintalappua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga