Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Napoli lähellä kahta kovan luokan hankintaa – Osimhenin kohtalo edelleen arvoitus!

Mateo Retegui, Genoa.
AOP

Genoan ja Italian maajoukkueen tähti Mateo Retegui on yksi mahdollinen ehdokas korvaamaan Victor Osimhen Napolissa ensi kaudella. Osimhenin uskotaan jättävän sinipaidat taakseen vaikean kauden jälkeen.

Napoli on suunnannut katseensa Mateo Reteguihin, jota pidetään mahdollisena korvaajana joukkueen nykyiselle ykköshyökkääjälle Victor Osimhenille, Football Italia väittää.

Retegui siirtyi Serie A:ssa Genoaan argentiinalaisesta Tigrestä viime kesänä 14,5 miljoonan euron siirtosummalla ja on tehnyt kahdeksan maalia 27 esiintymisessä kaikissa kilpailuissa tällä kaudella.

Napolin odotetaan muokkaavan hyökkäysosastonsa uuteen uskoon kaudella 2024-25. Osimhenilla on 120-130 miljoonan euron ulosostopykälä sopimuksessaan, ja PSG sekä muutama valioliigaseura, mukaan lukien Chelsea ja Arsenal, ovat kohdistaneet häneen kiinnostusta.

Samaan aikaan puolestaan Giovanni Simeone on tyytymätön vähäiseen peliaikaansa. Tammikuussa Napoliin pysyvällä siirrolla saapunut Simeone on mahdollisesti tarttumassa Lazion tarjoamaan täkyyn.

Napoli on ilmeisen kiinnostunut Reteguista, jonka lisäksi he ovat myös tarkkailleet myös OGC Lillen hyökkääjä Jonathan Davidin tilannetta. Viime viikolla kantautuneiden huhujen mukaan Partenopei olisi jo saavuttanut suullisen sopimuksen Kanadan maajoukkuepelaajan kanssa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A