Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Onko tässä Manchester Unitedin seuraava manageri, jos ten Hagille näytetään ovea? – “Muut valmentajat joutuisivat syödyksi elävältä”

Zinedine Zidane
AOP

Erik ten Hag on ollut tulisilla hiilillä lähes koko kauden ajan. Manchester United ei ole suurella todennäköisyydellä mukana ensi kauden Mestarien liigassa, jonka myötä seura saattaa päättää etsiä toista manageria kesän aikana.

Manchester Unitediin on pelannut todella alavireisen kauden, jonka myötä Erik ten Hagin uskotaan olevan vaarassa menettää työpaikkansa.

Seuraan on linkitetty viime viikkojen aikana useita korkean profiilin manageriehdokkaita, joista yksi on Zinedine Zidane.

Sapattivapaalla oleva ranskalainen ei ole itse kommentoinut huhuja julkisesti, mutta entinen United-hyökkääjä Dwight Yorke uskoo hänen olevan ihanteellinen valinta ten Hagin mahdolliseksi korvaajaksi.

– En usko, että Zinedine Zidane dominoisi Manchester Unitedin valmentajana, mutta hän saisi heidät takaisin sinne, missä heidän tulisi olla, Yorke sanoi DAZN:n mukaan.

– Zidanen tulo synnyttäisi uskoa seuraan taistella jälleen liigamestaruudesta.

– Zidane on osoittanut, mitä hän pystyy tekemään Real Madridissa, hänellä on kaikki laatuominaisuudet tehdä sama myös Manchester Unitedissa.

– Näet nimiä, kuten Gareth Southgate, joita liitetään Manchester Unitediin, mutta kyseessä on eri peli tällaisen seuran kohdalla.

– Zidane pystyisi käsittelemään sen, mitä seurassa tapahtuu ja viemään heitä eteenpäin. Muut valmentajat joutuisivat syödyiksi elävältä. Maailmassa on tällä hetkellä puute huippuvalmentajista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga