Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eredivisie

Liverpool viemässä Bayern Münchenin ja Barcelonan managerikohteen? – Hollantilaisluotsin allekirjoituksesta hurja kädenvääntö!

Arne Slot saattaa siirtyä Liverpoolin peräsimeen.
AOP

Liverpool kaavailee tuoreiden raporttien mukaan Feynoordin valmentajasta, Arne Slotista Jürgen Kloppin työn jatkajaa. Hollantilaisen palveluksille riittää kysyntää muuallakin.

Jürgen Klopp ilmoitti tammikuussa lähtevänsä Anfieldilta kauden päätteeksi. Tämän jälkeen Liverpool on aloittanut laajamittaisen kartoituksen uudesta päävalmentajastaan.

Arne Slot, joka luotsasi Feyenoordin Eredivisien mestaruuteen kaudella 2022-23, on noussut ehdokkaaksi, joka tuntuu sopivan Liverpoolin kriteereihin.

Feyenoord voitti Hollannin Cupin tällä kaudella ja on kirjoitushetkellä toisena maan pääsarjassa.

Slotia on viety huhuissa aiemmin muun muassa Leeds Unitediin ja Tottenham Hotspuriin, mutta tähän asti hän on halunnut jatkaa ansiokasta työtään rotterdamilaisseuran peräsimessä.

45-vuotias ehti jopa pidentää sopimustaan Feyenoordin kanssa vuoteen 2026 saakka.

Jos Liverpool haluaa nimittää Slotin, heillä on luultavasti edessään haastavat neuvottelut Feyenoordin kanssa, sillä miehen irtisanomislauseke aktivoituu vasta ensi vuonna.

Tämän lisäksi myös FC Barcelonan ja Bayern Münchenin raportoidaan olevan kiinnostuneita tarjoamaan Slotille managerin paikkaa.

Slot on tosin aiemmin todennut haluavansa jonain päivänä valmentaa Valioliigassa, joka saattaa osittain painaa vaakakupissa.

Lähde: BBC

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eredivisie