Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Klopp tiiivisti olennaisen Liverpoolin synkeän iltapuhteen jälkeen: “Ei lainkaan hyviä ajatuksia”

Jürgen Klopp
AOP

Valioliigassa pelattiin mestaruustaiston kannalta merkittävä kamppailu keskiviikkona, kun Everton ja Liverpool kohtasivat Goodison Parkilla. Redsin kannalta 2-0 tappio tarkoittaa mahdollisesti, että Jürgen Kloppin suojatit saattavat joutuvat hautamaan pokaalihaaveensa.

Everton aiheutti Liverpoolille melkoista shokkihoitoa Valioliigan keskiviikon ottelukierroksella. Sean Dychen luotsaama Toffees otti äärimmäisen maistuvan kolme pistettä Jarrad Branthwaiten ja Dominic Calvert-Lewinin maaleilla.

Liverpool hallitsi odotetulla tavalla palloa Goodison Parkilla pelatussa ottelussa, mutta ei kyennyt hyödyntämään tilaisuuksiaan. Pistemenetys oli vieraille kova takaisku, joka kuului myös Jürgen Kloppin ottelun jälkeen antamissa kommenteissa.

– Minulla ei ole lainkaan hyviä ajatuksia. Olemme erittäin pettyneitä ja ilmeisen turhautuneita. Voisin tiivistää kaiken sanomalla, ettei tämä ollut tarpeeksi hyvä esitys.

– Annoimme Evertonille heidän haluamansa pelin. He tekivät kaksi maalia erikoistilanteista.

– Ensimmäistä yritimme estää kolme kertaa, mutta lopulta laitoimme sen (maalin) tarjottimelle. En usko, että Branthwaite teki sitä maalia, hän ei edes saanut kunnon osumaa, mutta pallo vieri viivan yli.

– Sen jälkeen meillä oli paras jaksomme, painostimme heitä todella paljon, loimme suuria mahdollisuuksia, mutta emme onnistuneet tekemään maalia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga