Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Takavuosien maalinsylkijä nostamassa kytkintä? La Liga-konkari matkalla Saudi-Arabiaan?

Alvaro Morata
AOP

Atletico Madridin hyökkääjä Alvaro Morata on vaihtanut urallaan seuraa ahkerasti. Miehen ympärillä riittää jälleen siirtohuhuja, sillä jatkaminen Diego Simeonen alaisuudessa on kaikkea muuta kuin varmaa.

Alvaro Morataa vietiin viime kesän aikana huhuissa vahvasti pois Los Colchonerosin vahvuudesta, ja hänen tulevaisuuttaan pidetään jälleen epävarmana.

Football Espanan mukaan Juventus ja nimeämättömät seurat Saudi-Arabiasta pitävät Morataa silmällä mahdollisena vaihtoehtona tulevana kesänä.

Juvea Morata on ehtinyt edustaa kahteen eri otteeseen, kun taas viime kesänä hän hylkäsi väitetysti Lähi-Idästä tulleen 50 miljoonan euron tarjouksen. Tänä vuonna tilanne voi olla erilainen, eikä hyökkääjä ole vielä päättänyt jatkostaan.

Los Rojiblancos harkitsee tarjouksia useammasta joukkueen pelaajasta, ja saattaa olla valmiimpi tekemään niin Moratan kohdalla hänen kautensa jälkipuoliskon jälkeen.

Yhteensä Morata on tehnyt 20 maalia ja antanut 4 maalisyöttöä 44 ottelussa, mutta vain yhden maalin viimeisissä 17 ottelussa.

Mestarien liigan pudotuspeleissä oli selkeästi nähtävillä, ettei Atletin manageri Diego Simeone luota enää vankkumattomasti kokeneeseen maalinsylkijään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga