Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Arsenal pyrkii vahvistumaan kahdella huippunimellä kesän aikana! – “Toisi lisää X-factoria”

Michael Olise, Crystal Palace.
AOP

Wolverhamptonin Pedro Neto on mahdollisesti vaihtamassa seuraa kesän aikana. Portugalilaisen tiedetään olevan ainakin Arsenalin ostoslistalla, jonka lisäksi Tykkimiehet haaveilevat myös Crystal Palacen Michael Olisen hankinnasta.

Pohjois-Lontoon jättiseura Arsenal etsii kesällä uusia hyökkäyspään vahvistuksia tuodakseen ryhmään lisää leveyttä. Tuoreiden lähteiden mukaan Pedro Neto ja Michael Olise ovat kaksi pelaajaa, jotka kiinnostavat Emirates Stadiumilla.

Molemmat ovat tehneet vaikutuksen Valioliigassa ja kummallekin povataan valoisaa tulevaisuutta brittikentillä.

Siirtoasioista hyvin perillä oleva Charles Watts myönsi, että kummankin pelaajan loukkaantumissuma voi olla ongelma Arsenalille. Watts kuitenkin uskoo, että Arsenal on kiinnostunut sekä portugalilaisesta laitahyökkääjästä, että Olisesta.

– Michael Olise on mielenkiintoinen nimi. Kaikki huippujoukkueet pitävät silmällä häntä, koska hän on kiistatta laadukas ja koska hänellä on (sopimuksessaan) vapautuslauseke.

– Nähtäväksi jää, vaikuttaako hänen loukkaantumishistoriansa tilanteeseen, mutta hän toisi Arsenalille varmasti X-factoria, jota heiltä ehkä hieman puuttuu viimeisen hyökkäyskolmanneksen osalta, Watts kertoi CaughtOffsidelle.

– Pedro Neto on ollut pitkään Arsenalin tavoitteena, hän on pelaaja, jota he ihailevat suuresti. Mutta hänenkin loukkaantumisongelmansa ovat huolenaiheena.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset