Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Pep Guardiola paljastaa ihailevansa korvaajaehdokastaan: “Heidän pelisuunnitelmansa on aina nähtävillä”

Roberto De Zerbi
AOP

Manchester Cityn seuraava haaste Valioliigan mestaruuden puolustamisessa on torstaina, kun joukkue matkaa Brightoniin.  Pep Guardiola hehkutti ennen ottelua Seagullsin manageri Roberto De Zerbiä.

Roberto De Zerbi on saanut monia ihailijoita sen jälkeen, kun hän saapui Amex Stadiumille vuonna 2022. Italialainen auttoi Brightonin ensimmäistä kertaa mukaan Eurooppa-liigaan ja sai joukkueensa pelaamaan kenties brittikenttien viihdyttävintä jalkapalloa.

De Zerbin menestys on nostanut hänet useiden Euroopan suurimpien seurojen tutkalle, sillä Liverpool, Man United, Barcelona ja Bayern München ovat kaikki olleet viime viikkoina linkitettyinä Brighton-manageriin.

On epäselvääkö, lähteekö 44-vuotias De Zerbi Seagullsista tänä kesänä vai viettääkö hän vielä yhden kauden Amex Stadiumilla.

Jos hän päätyy jälkimmäiseen, se tekisi hänestä mahdollisen ehdokkaan Manchester Cityn uudeksi manageriksi vuonna 2025, kun Pep Guardiolan sopimus Etihadilla tulee päätökseensä.

Guardiola kertoi mielipiteensä De Zerbistä ennen torstaista Brighton-kohtaamista.

– Ihailuni Roberto De Zerbiä kohtaan kasvaa kausi kaudelta. Heidän pelisuunnitelmansa on aina nähtävillä. Se, mitä De Zerbi on tehnyt, ja tekee edelleen Brightonissa, on uskomatonta, Guardiola kertoi CaughtOffsiden mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga