Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Menettikö Liverpool mestaruussaumansa derbytappion myötä? – “Se on tosiasia”

Virgil van Dijk
AOP

Liverpoolin kapteeni Virgil van Dijk väittää, ettei häntä kiinnosta, ettei hänen joukkueensa uskottu voivan taistella Valioliigan mestaruudesta. Reds-kippari arvioi, mikä kaikki punaisilta meni pieleen Evertonia vastaan.

Jürgen Kloppin valmentama Liverpool jäi toiseksi paras Goodison Parkilla, kun Everton nappasi voiton Jarrad Branthwaiten ja Dominic Calvert-Lewinin maaleilla. Voitto oli äärimmäisen tärkeä Toffeesin kannalta, sillä joukkue on nyt lähellä sarjapaikkansa säilyttämistä. Liverpoolin kannalta tappio tarkoitti, että kausi on vaarassa päättyä suureen pettymykseen.

Liverpoolin toppari Virgil van Dijk esitti oman arvionsa siitä, mikä kaikki meni keskiviikkona pieleen.

– Olen hyvin pettynyt monella tapaa. Mielestäni jokaisen meistä täytyy katsoa peiliin, tarkastella esitystään ja sitä, annoimmeko todella kaikkemme, jotta voisimme voittaa liigan, van Dijk mietti Liverpool Echon mukaan.

– Taistelemme edelleen ja meillä on vielä pelejä tämän illan jälkeen. Mutta jos pelaamme kuten tänään (eilen), emmekä voita kaksinkamppailuja, ja annamme tuomarille mahdollisuuden antaa näin paljon vapaapotkuja, meillä ei ole mitään mahdollisuuksia voittaa mestaruutta.

– Se on tosiasia, mutta meidän on luonnollisesti esiinnyttävä paremmin sellaista joukkuetta vastaan, joka taistelee putoamista vastaan.

– Pelaajat, jotka ovat tulleet joukkueeseen, ovat asettaneet meidät hyvään asemaan. Luulen, että kauden alussa kukaan ei olisi uskonut, että taistelisimme mestaruudesta, mutta en välitä siitä. Olemme nyt täällä, ja meidän kaikkien on tehtävä paljon enemmän.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga