Valioliiga

ManU:lle täydet pisteet kuuden maalin ottelussa: “Tämä oli hyvä peli yleisölle”

Erik ten Hag

Manchester United sai tehdä täyden päivätyön voiton eteen Valioliigan sarjajumbo Sheffield Unitedia vastaan. Erik ten Hagin miehistö joutui ottelussa kahdesti takaa-ajoasemaan, mutta onnistui lopulta raapimaan täydet pisteet.

Sitkeästi taistellut Sheffield United aiheutti Manchester Unitedille runsaasti päänvaivaa Valioliigan keskiviikon ottelukierroksella. Old Traffordin kotiyleisö huokaisi syvään, kun Jayden Bogle vei vieraat johtoon reilun puolen tunnin kohdalla. Tilanne sai alkunsa ManU-vahti Andre Onanan karmaisevasta harhasyötöstä.

Harry Maguire puski isännät tasoihin ennen taukoa, mutta Ben Brereton nostatti Sheffieldin toiveita iskemällä 1-2 johtomaalin toisen jakson alkajaisiksi.

Bruno Fernandes tasoitti pilkulta tunnin kohdalla. Sama mies oli asialla parikymmentä minuuttia myöhemmin vietyään isännät johtoon komealla kaukolaukauksella.

Rasmus Hojlund sinetöi 4-2 loppulukemat lähietäisyydeltä.

– Tämä oli hyvä peli yleisölle. Tänään mukana oli paljon positiivista – jaksoimme taistella takaisin sen jälkeen, kun olimme kaksi kertaa häviöllä, Erik ten Hag kertoi Unitedin verkkosivuilla.

– Kaksi päästettyä maalia ärsyttävät kuitenkin minua. Ne olivat todellisia lahjoituksia, eikä niin saa tapahtua. Olen tyytyväinen voittoon ja me jatkamme eteenpäin.