Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Loistokauden pelannut Real Madrid-tähti valioliigaseurojen tähtäimessä!

Ferland Mendy
AOP

Arsenalin kerrotaan olevan kiinnostunut Real Madridin laitapuolustajasta Ferland Mendystä. 28-vuotias on herättänyt myös Liverpoolin, Manchester Unitedin ja Newcastlen kiinnostuksen.

Mikel Artetan johtama Arsenal on edelleen tiukasti mukana Valioliigan mestaruustaistossa. Lontoolaisseuran pelaaminen on toiminut tällä kaudella lähes saumattomasti muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.

Mestarien liigasta putoaminen oli luonnollisesti Artetan miehistölle kova pettymys ja näytti toteen, kuinka paljon kokemuksella on merkitystä kovissa paikoissa.

Gunners voi nyt laittaa kaikki jäljellä olevat paukut Valioliigaan ja joukkue pitää kirjoitushetkellä ykkössijaa hallussaan kolmen pisteen erolla toisena olevaan Liverpooliin.

Neljän pisteen päässä väijyvällä Manchester Cityllä, joka on pelannut kaksi ottelua vähemmän, on kuitenkin etulyöntiasema puolellaan, sillä se nousee kärkeen voittamalla rästipelinsä.

Vaikka Arsenalin keskittyminen on tiukasti tässä hetkessä, kaavaillaan Emiratesilla luonnollisesti jo ensi kauden miehistöä. Yksi osa-alue, joka kenties kaipaa vahvistusta on puolustus.

ESPN uutisoi Arsenalin olevan kiinnostunut Real Madridia edustavasta Ferland Mendystä, joka on pelannut vahvan kauden. Hankinta ei tule kuitenkaan helpoksi, sillä Mendyä on viety huhuissa myös Liverpooliin, Manchester Unitediin ja Newcastleen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga