Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Riittääkö Valioliigan ökyseuran kärsivällisyys argentiinalaismanagerin kohdalla? – Paine kasvaa Stamford Bridgellä

Mauricio Pochettino
AOP

Chelsealla on edessään suuri päätös koskien Mauricio Pochettinon tulevaisuutta. Myös seuran pelaajien täytyy varautua kaikkiin vaihtoehtoihin.

Uusimpien huhujen mukaan enemmistöpäätöstä siitä, pysyykö Mauricio Pochettino Chelsean päävalmentajana tämän kauden päätyttyä ei ole tehty huolimatta FA Cupin välierätappiosta Manchester Citylle ja tiistai-illan murskatappiosta Arsenalille.

Paineet Pochettinoa kohtaan ovat kasvaneet tulosten lisäksi myös joidenkin miehen tekemien päätösten vuoksi. Argentiinalainen nauttii kuitenkin toistaiseksi luottamuksesta ja häntä on tuettu vaikeiden tulosten keskellä.

Blues-managerilla on käytössää nuori ja suhteellisen kokematon joukkue, joka on syytä ottaa huomioon Pochettinon työnjälkeä arvostellessa. Chelsean suosima siirtopolitiikka ei myöskään ole joukkueen managerin päätäntävallan alaisena.

Useamman joukkueen pelaajan tulevaisuus onkin epävarma. Tänä vuonna Bluesin uskotaan myyvän osan nimekkäistä pelaajistaan noudattaakseen FIFA:n taloudellisia määräyksiä.

Länsi-Lontoossa ollaan hankkiutumassa todennäköisesti eroon joistain kallispalkkaisista tähdistä korkeiden siirtokorvausten toivossa.

Siniset pokaalihaaveet liigassa sulivat jo alkukauden aikana ja matka katkesi hyvästä yrityksestä huolimatta myös FA Cupissa.

Chelsean pyrkii pysäyttämään viime vuosien korpivaelluksensa tulevalla kaudella, mutta tässä vaiheessa on epäselvää, tapahtuuko se Pochettinon alaisuudessa.

Lähde: The Daily Telegraph

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga