Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Tottenham hieroo 35 miljoonan euron kauppoja! – Jäävätkö AC Milan ja Napoli nuolemaan näppejään?

Tottenham Hotspur
Pixabay

Tottenham Hotspurin kerrotaan tavoittelevan kesän aikana uusia puolustuspään vahvistuksia. Yhtenä vaihtoehtona pidetään Torinoa edustavaa Alessandro Buongiornoa.

Alessandro Buongiorno, 24, on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Italian liigan vakuuttavimmista puolustajista ja hänen esityksensä ovat herättäneet myös AC Milanin ja Napolin huomion.

CaughtOffsiden mukaan Tottenham on kuitenkin ehtinyt edelle ja aloittanut neuvottelut sopimuksen tekemisestä puolustajan kanssa. Buongiornon uskotaan olevan saatavilla todennäköisesti noin 35 miljoonan euron korvausta vastaan.

Spursilla uskotaan riittävän kuvetta saadakseen kauppa tehtyä, joten on mielenkiintoista nähdä, ovatko he valmiita maksamaan pyydetyn hinnan. Ei ole mikään salaisuus, että Tottenham tarvitsee lisää laatua ja syvyyttä puolustuslinjaansa.

Vaikka joukkue hankki viime kesällä Micky van de Venin ja Radu Dragusinin, Ange Postecoglou myönsi hiljattain, että joukkue tarvitsee vielä yhden keskuspuolustajan.

Buongiorno voi pelata sekä topparin tontilla, että vasempana laitapuolustajana. Italialainen toisi Spursille monipuolisuutensa ansiosta lisää vaihtoehtoja, jonka myötä avainpelaajien pelikuormaa saataisiin kevennettyä.

Buongiorno debytoi viime vuonna myös Italian maajoukkueessa, jonka jälkeen vyölle on kertynyt yhteensä kolme A-maaottelua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A