Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ligue 1

Portugalilaiskomeetalla riittää kysyntää! – Serie A:n jättiläiset kilpailevat Ligue 1:n jättilupauksesta!

AC Milan ja Juventus tarkkailevat Tiago Santosin tilannetta.
Unsplash

AC Milan ja Juventus ovat molemmat kiinnostuneita Lillen oikeasta laitapuolustajasta Tiago Santosista, tuoreimmat raportit tietävät kertoa.

AC Milanin odotetaan olevan suhteellisen aktiivinen kesän siirtomarkkinoilla. Stefano Piolin luotsaama Rossoneri on tiettävästi kiinnostunut muun muassa kiinnostunut Bolognan Joshua Zirkzeestä ja OGC Lillen hyökkääjästä Jonathan Davidista, jota on linkitetty viime aikoina useampaan suuntaan.

Milanilla on lämpimät välit Lilleen, sillä se on aiemmin hankkinut Ligue 1 -seurasta Rafael Leãon, Mike Maignanin ja Tiago Djalón. Näin ollen myös Davidin hankkiminen saattaa tulla paremmin kuin hyvin kyseeseen.

Vaikka Milan keskittyykin luultavasti uuden hyökkääjän ja puolustavan keskikenttäpelaajan hankkimiseen, seura on tietoinen siitä, että Alessandro Florenzin ja Davide Calabrian sopimukset päättyvät molemmat kesäkuussa 2025.

Kummankaan kohdalla jatkosopimuksista ole tietoa, joten punamustien odotetaan vahvistavan myös puolustustaan ennen ensi kauden alkua.

Näin ollen vahvistuksia odotetaan myös alakertaan ja tässä yhteydessä esiin on noussut niin ikään Lilleä edustavan Tiago Santosin nimi.

21-vuotias portugalilainen on ollut tällä kaudella tärkeä palanen joukkuettaan ja Milanin lisäksi myös Juventus tarkkailee EPSN:n mukaan hänen tilannettaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ligue 1