Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Newcastlen loukkaantumisongemille jatkoa: Howen luottomies jälleen sivuun!

Marcus Rashford (vas.) ja Tino Livramento.
AOP

Newcastle United on saanut huonoja uutisia Tino Livramenton loukkaantumisen muodossa. Livramento pysyi koko ottelun ajan penkillä, kun Magpies taipui 2-0 tappioon Crystal Palacea vastaan.

Tino Livramento oli käyttämätön vaihtopelaaja, kun Newcastle United hävisi tiistai-iltana murheellisesti Crystal Palacelle 2-0.

Eddie Howe nimesi avauskokoonpanon, joka ei ollut muuttunut edellisestä ottelussa Tottenham Hotspuria vastaan, joka päättyi Harakoiden 4-0 voittoon.

21-vuotias Livramento jäi sivuun kolmesta peräkkäisestä ottelusta saatuaan nilkkavamman viime kuun Chelsea-tappiossa. Nuorukainen ehti palata kentille Spurs-voiton loppuhetkillä. Howe kuitenkin paljastaa, että Livramento oli Palace-ottelussa vaihtopenkillä vain hätävarana.

– Tämä on meille vaikeaa aikaa, koska meillä on vielä useita pelaajia, jotka eivät ole sataprosenttisesti kunnossa, Howe kertoi Shields Gazetten mukaan.

– Meillä oli hyvin, hyvin pieni harjoitusrinki pelien välissä, ja se rajoittaa vaihtoehtoja merkittävästi.

– Tino Livramento kamppailee edelleen nilkkansa kanssa, siksi hän ei tullut kentälle (Palacea vastaan). Hän oli penkillä oikeastaan varotoimenpiteensä. Olemme harjoitelleet 12-13 pelaajan kanssa viimeisen 10 päivän aikana.

Howe kertoi myös, että Livramenton pelaaminen viikonloppuna on epävarmaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga