Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Ruotsalaistoppari lähtökuopissa? – Käykö ManU:n puolustuksessa kato kesän aikana?

Victor Lindelöf
AOP

Manchester Unitedin puolustaja Victor Lindelöf on yhdistetty siirtoon pois Old Traffordilta, ja Turkin liigassa pelaavan Galatasarayn kerrotaan olevan kiinnostunut hänen palveluksistaan.

Victor Lindelöf on ajoittain ollut vakituinen avauskokoonpanon mies Old Traffordilla, mutta hän ei tiettävästi kuulu Sir Jim Ratcliffen tulevaisuudensuunnitelmiin.

29-vuotias Lindelöf siirtyi Unitediin portugalilaisesta Benficasta vuonna 2017, ja hän on tähän mennessä pelannut seuran väreissä 258 ottelua, tehnyt neljä maalia ja antanut seitsemän syöttöä.

Lindelöf on aloittanut tällä kaudella vain 14 ottelua Valioliigassa kärsittyään useista loukkaantumisista.

United yrittää löytää tiettävästi löytää Lindelöfille ostajan, ja CaughtOffsiden saamien tietojen mukaan Galatasaray suunnittelee tarjouksen jättämistä puolustajasta, jonka uskotaan olevan yksi heidän tärkeimmistä siirtokohteistaan.

Ruotsalaisella on yksi vuosi jäljellä nykyisestä sopimuksestaan ManU:n kanssa, ja Unitedin uskotaan arvioivan hänet noin 15 miljoonan punnan arvoiseksi.

Lindelöf ei välttämättä ole ainoa puolustaja, joka on mahdollisesti lähdössä Old Traffordilla kesällä, sillä Harry Maguiren, Raphaël Varanen ja Jonny Evansin nimet ovat niin ikään pyörineet siirtohuhuissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat