Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eredivisie

Nyt se on lähellä! – Managerin toinen jalka jo Anfieldillä – “On selvää, että haluaisin mennä Liverpooliin”

Liverpool
Pixabay

Feynoord-luotsi Arne Slot myöntää suoraan haluavansa siirtyä Liverpoolin valmentajaksi ja toivoo, että seurat pääsevät yhteisymmärrykseen, jotta hän voisi matkata Jürgen Kloppin seuraajaksi Anfieldille.

Kuten aiemmin uutisoimme, Feyenoordissa ansiokasta työtä tehnyttä Arne Slotia on pidetty yhtenä vaihtoehtona Liverpoolin seuraavaksi päävalmentajaksi.

45-vuotias hollantilaismanageri on noussut viime päivinä kärkiehdokkaaksi korvaamaan Jürgen Kloppia, joka jättää työnsä kuluvan kauden jälkeen. Etenkin, kun Ruben Amorimin kohdalla ei ole vaikuttanut tapahtuvan mainittavaa kehitystä.

Feyenoord ei kuitenkaan halua menettää valmentajaansa, ja sen odotetaan vaativan merkittävää korvausta Slotista, joka johdatti heidät viime kaudella ensimmäiseen Eredivisie-mestaruuteen kuuteen vuoteen.

Puhuessaan ennen Feyenoordin ottelua Go Ahead Eaglesia vastaan torstai-iltana Slot kommentoi tulevaisuuttaan seuraavalla tavalla:

– Seurat käyvät neuvotteluja. Sen jälkeen istutaan alas ja odotetaan, mitä tapahtuu, Slot kertoi Sky Sportsin mukaan.

– On selvää, että haluaisin mennä Liverpooliin. Nyt odotan, pääsevätkö seurat sopimukseen. Olen täysin luottavainen sen suhteen.

– Seurojen on tehtävä työnsä ja sitten minä odotan. ‘Päähenkilönä’ minun on kunnioitettava sitä. Asia selviää todennäköisesti lähipäivien aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eredivisie