Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Nappaako Manchester United Real Madrid -tähden PSG:n ja Bayern Münchenin nenän alta?: “Hän harkitsee lähtevänsä”

Manchester United tavoittelee Real Madridin Andriy Luninia
AOP

Manchester United on Real Madridin tähtimaalivahdin Andriy Luninin kannoilla.

Andre Onanan vaihtelevat esitykset tällä kaudella tarkoittavat, että Manchester United pitää silmällä mahdollista maalivahtikauppaa kesän siirtoikkunassa. Valioliigaseuran kerrotaankin kiinnittäneen katseensa Real Madridin ukrainalaistähteen Andriy Luniniin, joka saattaa hyvinkin olla lähtövalmiudessa.

Lunin on noussut tällä kaudella hieman yllättäenkin Los Blancosissa ykkösvahdin rooliin Thibaut Courtoisin ollessa pitkään sivussa loukkaantumisen myötä. 25-vuotias ukrainalaisvahti vastasi saamaansa tilaisuuteen hyvin ja on pelannut upean kauden valkoisten tolppien välissä.

Courtois on kuitenkin vastikää palannut takaisin harjoitusvahvuuteen ja lienee pelikuntoon palatessaan taas Real-manageri Carlo Ancelottin ykkösvalinta tolppien väliin, mikä tarkoittaisi, että Lunin palaisi kakkosvahdin rooliin ja tämän peliaika tippuisi huomattavasti.

Hyvässä nosteessa olevalla Luninilla on vuosi sopimusta Realin kanssa jäljellä. Seurassa mies varmasti haluttaisiin pitää, mutta toisaalta nyt voisi olla hyvä mahdollisuus muuttaa mies rahoiksi. Real maksoi ukrainalaisesta vuonna 2018 noin 8,5 miljoonaa euroa ja voisi nyt triplata tai jopa nelinkertaistaa rahansa.

– Lunin on pelaaja, jonka sopimus päättyy ensi vuonna ja normaalia on, että Real Madrid haluaa hänen jatkavan, espanjalaistoimittaja Eduardo Inda kommentoi El Chiringuito -ohjelmassa.

– Hän harkitsee lähtevänsä tänä tai ensi vuonna vapaana agenttina, jos hän ei ole aloittaja. Hänellä on kolme tarjousta. Yksi PSG:ltä, mutta siellä on Gianluigi Donnarumma, toinen Manchester Unitedilta ja kolmas Bayern Müncheniltä, mies paljasti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset