Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Liverpoolin uusi manageri virallista julkistusta vaille selvillä! – Tämä mies korvaamassa Jürgen Kloppin

Arne Slot vaikuttaisi olevan Liverpoolin seuraava manageri
AOP

Yhdeksän vuotta Liverpoolin peräsimessä ollut Jürgen Klopp ilmoitti vuoden alussa jättävänsä punaiset kauden päätteeksi. Seuraajaa on spekuloitu siitä lähtien ja nyt hollantiliaisseura Feyenoordin valmentaja Arne Slot näyttäisi valikoituneen saksalaisen seuraajaksi.

Arne Slot näyttää olevan virallista julkistusta vaille uusi Liverpool-manageri.

Lähteet kertoivat perjantai-iltana, että Liverpool ja Feyenoord ovat päässeet yhteisymmärrykseen hollantilaismanagerin siirtymisestä englantilaisseuraan sekä noin 9,4 miljoonan punnan, eli noin 11 miljoonan euron, siirtokorvauksesta.

Slot on toiminut Feyenoordin valmentajana vuodesta 2021 lähtien ja johdatti seuran Eredivisien mestaruuteen kaudella 2022/23. Tällä kaudella joukkue on voittanut Hollannin cupin ja sijoittuu liigassaan toiseksi.

Slot sai perjantaina myös Jürgen Kloppin siunauksen tehtävään, kun saksalaismanageri totesi “olevansa tyytyväinen”, mikäli Slot hänen korvaajakseen valikoituu.

– Pidän tavasta, jolla hänen joukkueensa pelaa jalkapalloa. Kaikki asiat, mitä olen kuullut hänestä, kertovat, että hän on hyvä tyyppi, Klopp totesi.

Liverpoolin entinen keskikentän tähti Xabi Alonso oli pitkään spekulaatioissa ykkösvaihtoehto Kloppin korvaajaksi, mutta Bayer Leverkusenin tällä kaudella Bundesliigan mestaruuteen johdattanut espanjalaismanageri katkaisi huhuilta siivet ilmoittaessaan jatkavansa saksalaisseuran peräsimessä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset