Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Tunteet kiehuivat yli Liverpoolissa! – Jürgen Klopp otti yhteen tähtihyökkääjänsä kanssa: “Luvassa on tulta, jos avaan suuni”

Jürgen Klopp ja Mo Salah ajautuivat kärkkääseen sanaharkkaan Liverpoolin kohdatessa West Hamin Valioliigassa
AOP

Jürgen Klopp ja Mohamed Salah ottivat kiivaan oloisesti yhteen, kun Liverpool jakoi pisteet West Hamin kanssa lauantaina Valioliigassa.

Liverpool-manageri Jürgen Klopp ja joukkueen tähtihyökkääjä Mohamed Salah ajautuivat kärkkäältä vaikuttaneeseen välien selvittelyyn lauantaina Liverpoolin 2-2 tasurissa West Hamia vastaan.

Liverpool valmistautui suorittamaan kolmoisvaihtoa reilu 10 minuuttia ennen täyttä aikaa lauantaina, ja sisään kentälle oli tulossa myös joukkueen egyptiläistähti Salah. Ennen kuin vaihto saatiin suoritettua, West Ham tasoitti ottelun tilanteeksi 2-2, joka jäi myös pelin lopputulokseksi.

TV-kuviin tallentui tasoituksen jälkeen Salahin ja Kloppin kärkkäältä vaikuttanut sananvaihto, kun saksalaismanageri kävi ensin huikkaamassa hyökkääjälle jotain, mikä ei selvästi egyptiläistä miellyttänyt.

Käsiään huitonut Salah näytti kuittaavan takaisin Kloppin suuntaan jotain, selvästi ärtyneen oloisena. Kiivas sananvaihto jatkui, kunnes Darwin Nunez tuli tilanteeseen väliin ja laski Salahin kädet, yrittäen rauhoittaa tilanteen.

Ottelun jälkeen Salah käveli niukkasanaisena median ohi, todeten vain, että luvassa olisi tulta, mikäli mies avaisi suunsa.

Klopp ei myöskään avannut ottelun jälkeen tilannetta, tai sitä mitä kaksikko toisilleen tilanteessa sanoi, mutta kertoi, että tilanne käsiteltiin jo kaksikon kesken.

– Puhuimme jo pukuhuoneessa ja minulle tilanne on nyt käsitelty, Klopp totesi.

Kloppin viimeisen Liverpool-kauden kruunaaminen Valioliiga-mestaruudella näyttää yhä epätodennäköisemmältä. Pistejako West Hamin vieraana tarkoittaa, että punaiset ovat sarjassa nyt kolmantena kun edellä olevilla Manchester Cityllä ja Arsenalilla on vähemmän otteluita pelattuna.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga