Burnley piti haaveet Valioliigassa säilymisestä hengissä ManU:n kustannuksella – United-vahdin hölmöily maksoi jälleen kalliisti

Andre Onanan holtiton pelaaminen toi Burnleylle pilkun Manchester Unitedia vastaan Valioliigassa

Burnley taisteli loppuhetkillä tasoihin Manchester Unitedin vieraana Valioliigassa lauantaina, pitäen samalla toiveet Valioliigassa säilymisestä elossa.

Manchester Unitedilta ei nähty lauantaina kovinkaan vakuuttavaa esitystä Old Traffordilla, mutta
Erik ten Hagin miehistö vaikutti siitäkin huolimatta suuntaavan voittoon, kun Antony vei isännät johtoon noin kymmenen minuuttia ennen ottelun päätöstä.

United-maalivahti Andre Onanan holtiton pelaaminen ottelun lopussa maksoi kuitenkin lopulta tämän joukkueelle kalliisti. Vahvan ottelun pelannut ja upeita torjuntoja ottanut Onana rynnisti holtittomasti maalin edessä olleeseen tilanteeseen, tavoitteenaan nyrkkeillä pallo kauas maalilta.

Kamerunilaisvahti ei kuitenkaan ollut käsineen lähelläkään palloa, vaan nyrkkeili sen sijaan Burnley-hyökkääjän kasvot tilanteesta pois.

VAR-tarkastelun jälkeen ottelun erotuomari osoittikin Burneleylle rangaistuspotkua ja Zeki Amdouni pääsi tasoittamaan ottelun varmalla vedolla pilkulta.

– Ei ole koskaan helppoa laukoa rangaistuspotkua viisi minuuttia ennen päätöstä, 0-1 tilanteessa. Mutta vedin vain henkeä ja lauoin pallon, mies avasi tilanteesta pelin jälkeen.

Kotiyleisö Old Traffordilla ei ollut omiensa esitykseen tyytyväinen ja päätösvihellystä säestivät jälleen buuaukset katsomosta.

Europaikka vaikuttaisi karkaavan Unitedilta yhä kauemmas ja kauemmas ja Burnely puolestaan piti tasurilla toiveet Valioliigassa säilymisestä ainakin teoriassa vielä hengissä.